Kodin ja koulunpäivä

Lauantaina 15.12.2018 vietettiin perinteinen kodin- ja koulunpäivä. Päivän tarkoituksena on tehdä yhteistyötä huoltajien kanssa, antaa tietoa tämän päivän koulunkäynnistä, tutustua toisiimme, kerätä luokille rahaa mm. luokkaretkiä varten sekä pitää hauskaa yhdessä.

Rehtorit ottamassa vastaan huoltajia ja eläkeläisiä
Päivä alkoi aamukahvilla opettajainhuoneessa. Rehtorit ottivat vastaan huoltajia ja olipa mukana muutama isovanhempikin sekä tällä kertaa myös koulun eläkkeelle päässeitä opettajia koristellussa opettajainhuoneessa. Tunnelma oli rento ja odottava -osa huoltajista ei ollut vielä päässyt kokemaan tätä koulun perinnettä. 
Opettajainhuoneen aamukahvi

Koulupäivä aloitettiin rehtorin ja vanhempainyhdistyksen aamunavauksella omissa kotiluokissa. Kävimme läpi päivän ohjelman eli aikataulun sekä opetustilat. Seurasimme päivän aikana torstain lukujärjestyksen 2. 3. ja 4. opetustuntia. Oppitunneilla huoltajat näkivät nykykoulunkäyntiä ja uuden opetussuunnitelman mukaista opetusta. 
Ala-aulan myyntipöytiä

Luokat olivat jo aamulla valmistelleet koulun ala-aulaan omat myyntipöytänsä. Välituntisin oli aikaa käydä ostamassa mm. arpoja, leivonnaisia ja muita tuotteita. Ruokalassa oli vipinää ruokavälituntisin ja osa osti myös kioskista esim. vohveleita jälkiruoaksi. 

3D-tulostustuotteita myös myynnissä

Päivän päätteeksi näimme salibandyotteluita. Ensin pelasivat oppilaat vs. huoltajat. Sitten opettajat vs. huoltajat ja lopuksi vielä oppilaat vs. opettajat. Ja niinhän siinä sitten kävi, että oppilaat voittivat koko turnauksen!
Oppilaat vastaan huoltajat
Maali!
Opettajat vastaan huoltajat
Oppilaat vastaan opettajat
Palkinnot menivät oppilaille!

Kiitos huoltajille, vanhempainyhdistykselle, oppilaille, opettajille ja muulle henkilökunnalle mukavasta päivästä!

teksti ja kuvat: Mervi Wahlroos