Ryhmäytys 29.8.2022

 7.luokkalaiset Pilvilammella

7. Luokkalaiset lähtivät ryhmäytymään Pilvilammella. Reitti ulottui aina aurinkolaavulle saakka ja takaisin. Matkan varrella oli erilaisia pisteitä tehtävineen. Oli mm. valokuvapistesuunnistusta, tehtiin taidekuvista valokuvia, kielitehtävä, ruokarasti Närvänmutkassa eväineen, tutustumispiiri sekä blogirasti, jossa kerättiin kommentteja päivästä.



8.luokkalaiset Svedjehamnissa
8.luokkalaiset lähtivät aamulla kolmena eränä Raippaluodon Björköbyhyn kiertämään Svedjehamnin Bodvattnet runt -kierrosta. Kierroksen varrella oli kolme tehtävää merellisyydestä, De Geer moreeneista sekä maankohoamisesta. Oppilaat tunnistivat kasveja, tekivät aikajanaa ja ympäristötaideteoksia sekä pujottelivat hämähäkinseitin läpi. Reitin kohokohtana oli kiipeäminen Saltkaret-näkötorniin ja tietenkin reitin lopuksi eväät grillattuine makkaroineen.



9.luokkalaiset Vaasan keskustassa
9.luokkalaiset menivät ryhmäytyspäivänä Vaasan keskustaan tutkimaan rakennettua ympäristöä. Oppilaat kuulivat mm. arkkitehti Setterbergin suunnittelemasta asemakaavasta sekä Vaasan erikoispiirteistä puistikkoineen ja palokujineen. He näkivät kävelykierroksen varrella Vaasan merkittävimpi rakennuksia ja veistoksia ja tutustuivat niiden historiaan.
Oppilaat pääsivät myös tutustumaan reitin varrella Kuntsin modernin taiteen museoon sekä Taikonin harrastusmahdollisuuksiin kasarmilla.



Kiitos kaikille kivan ryhmäytymispäivän mahdollistamisesta!